Software ontwikkeling
Software ontw

We werken met deze technologieën

We ontwikkelen een op SOA gebaseerde doelarchitectuur die uw bestaande systeem omzet in een platform. De software is ontwikkeld in DevOps-stijl om operationele downtime te vermijden en omvat het ontwerp van back-end servermodules, front-end UX / UI-interfaces met een robuust QA-testsysteem.

Uw eigen open source software

Marktleiders zoals IBM, Oracle, SAP en anderen bieden bedrijfseigen systemen die licentie- en onderhoudskosten vereisen. We voegen door u gewenste functies aan die systemen toe, zoals een integratie-API in systemen van klanten of leveranciers met oplossingen die zijn gebaseerd op open source software die uw eigendom wordt.

Dit kunnen wij voor u betekenen: Software ontwikkeling

  • U krijgt een software-oplossing specifiek voor uw situatie die de individuele en unieke processen van uw bedrijf automatiseert.
  • Handmatig werk wordt geoptimaliseerd en gegevensverwerkingsproblemen, veroorzaakt door menselijke tussenkomst, worden tot een minimum beperkt.
  • De software is ontwikkeld met behulp van de PMBok-projectmanagementmethode om u tijdens het ontwikkelingsproces stap voor stap van deelresultaten te voorzien.

Dit mag u verwachten

U krijgt uw eigen IT-oplossing op maat op basis van moderne, veelgebruikte open source-technologieën waarmee u eigenaar wordt van uw softwareproduct. Een oplossing die licentiekosten en onderhoudskosten verlaagt en toekomstige aanpassingen aan uw besturingssysteem een stuk eenvoudiger maakt.