IT voor start-ups
IT voor start-up

We werken met deze technologieën

  • We passen uw bestaande IT-architectuur aan de nieuwe doelen aan zonder dat u uw lopende activiteiten moet stil zetten dankzij het gebruik van de DevOps-softwareontwikkelingsmethode.
  • Backend-ontwikkeling: we ontwerpen en ontwikkelen de serverkant en zorgen ervoor dat gegevens kunnen worden uitgewisseld tussen systemen en databases.
  • Front-end ontwikkeling: we ontwerpen en ontwikkelen gebruikersinterfaces met behulp van UI / UX-ontwerp en ontwikkelen mobiele applicaties voor IOS en Android indien nodig.
  • Wij produceren de software-oplossing in de vorm van Docker-containers die in cloudtechnologieën kunnen worden geplaatst en voeren een strikt testregime (QA) uit.

Een voordelig software- en adviespakket waarmee u snel uw nieuw project kunt starten

Krijg een basis IT-systeem op maat, waarmee je snel een nieuw project kunt starten dat inkomsten genereert. We zien onszelf als een IT-partner op lange termijn van uw nieuwe project en kunnen zowel de IT-strategie als de implementatie ervan verzorgen op een kosteneffectief startniveau dat later kan worden aangepast aan de meer complexe behoeften van een meer volwassen project.

Dit kunnen wij voor u betekenen: Een allround IT-pakket voor start-ups

Om een ​​digitaal start-up project te beginnen, ontwikkelen we een nieuwe IT-platform met de bijbehorende infrastructuur, dat de basisfuncties heeft en technisch schaalbaar is zowel in het aantal gebruikers als in de door uw vereisten functies door uw bedrijfsprocessen te analyseren en een doelarchitectuur te ontwikkelen die rekening houdt met de reeds in gebruik zijnde informatiesystemen.

Dit mag u verwachten

U kunt zich volledig concentreren op de verkoop, ondersteuning en uitvoering van uw nieuwe project, terwijl wij eventuele problemen uit handen nemen bij de bouw, opstart en onderhoud van het IT-platform waarop het project is gebaseerd. U krijgt een op maat gemaakt, geprefabriceerd IT-platform dat uw processen automatiseert en flexibel is, zodat later een groot aantal gebruikers mogelijk is en het nieuwe project kan worden geïntegreerd in andere systemen en modules. Door met ons samen te werken kunt u uw project met minimale functionaliteit snel starten en later zonder downtime aanpassen naar een hoger niveau.